Razorpit – Spar baberblade – Slib din skraber på Razorpit

Razorpit barberblad sliber

Få mere info om Razorpit her

Sløve barberblade giver en dårlig babering og giver rifter i huden. Ved at slibe barberbladene med Razorpit spare du både penge og rifter. Razorpit bruges efter barbering, hvor en lille klat barberskum bruges til at slibe barberbladet.

Investeringen i nye barberblade er dyr, og du kan forlænge dine barberblades levetid, så de derved holder længere, ved at slibe dem efter hver babering. Dermed spare en dyr investeiring i nye blade.

Razorpit sliber og fjerner skidt

Hovedsageligt er grunden til bladene bliver slidte den skidt som sætter sig imellem bladene, som i længden skader skæret. Ved at bruge sliberen efter barberingen fjernes skidtet og skærene opfriskes til næste gang. Razor pit er ikke bare en simpel slibesten, men en high tech teknologi, som ved hjælp af termoplastisk elastomer, som er en udvikling af silikone hjælper med at slibe bladene på den rigtige måde.

Sådan slibes dine skær på din skraber

Efter din babering putter du en lille klat barberskum på Razorpit fladen, og sætter skraberhovedet ned mod slibefladen, hvor skummen er. Forsigtig kør skraberen langs hele slibefladen, og sikre dig at du sliber med skæret. Efter en 4-5 gentagelser skylles både skraberen og Razorpit under varmt vand.

Barberbladene levetid forlænges med op til 90%, hvilket svarer til ca. 150 barberinger pr. barberblad. Gennemsnitsprisen for et nyt barberblad er 35,- kr., så det kan hurtigt betale sig at investere i en Razorpit

Tilbud pris 149,- kr. 

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode