Parrot AR Drone 2.0 helikopter – Tilbud pris 2.550,- kr.

Parrot Air Drone 2.0 Smartphone Helikopter

Gå direkte til Coolstuff

Drone helikoptere er blevet populære blandt mange smartphone og tablet ejere, som nu kan styre deres egen helikopter fra Parrot. AR Drone 2.0 er kort fortalt et fjernstyret videokamera, som via WiFi kan styres med din smartphone eller tablet.

De nye droner er blevet bedre en første generation, og Parrot AR Drone 2.0 er en videreudvikling af den første, og er derfor blevet forbedret på mange måder blandt andet har dronen fået 720p videokamera, bedre WiFi forbindelse, hukommelseskort og mulighed for GPS koordinat optagelse sammen med videoen.

Se verden oppefra? – Parrot AR Drone

Med din egen drone kan du se verden oppefra, og endda tage fotos og video af dit eget hus. Ved at stille dronen på “take off” rampen, og WiFi tilslutning til din smartphone eller tablet, skal du med et enkelt touch på “take off” i luften med helikopteren, og klar til at tage fotos eller filme dine omgivelser. Når du ønsker at Parrot AR drone 2.0 skal lande igen, er det ligeledes blot et enkelt touch på “land”, og dronen lander automatisk selv forsigtigt på jorden.

Spil som science fictions rumskibene med vennerne

Download en app, og din Parrot bliver til et rumskibene fra en science fictions film som i fjernsynet. Dine kammeraters AR Drone bliver til et mål, som du skal “skyde ned” med laserstråler.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.499,00 DKK2.499,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
2.499,00 DKK2.499,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode