NetAtmo vejrstation med WiFi – Trådløs NetAtmo vejrstation

WiFi Vejrstation Netatmo

Mere info og køb NetAtmo vejstation her

Den kedelige snak om vejret til familiefesten, kan hurtig blive vendt til noget intressant med NetAtmo WiFi vejrstationen. NetAtmo er en vejrstation med WiFi, som måler temperatur, fugtighed, CO2, lufttryk og lydniveauet. NetAtmo fremviser målingerne i en gratis app over wifi eller på en personlig konto på NetAtmos hjemmeside.

Vejrstationen leveres i en standard pakke med en indendørs og udendørs sensor, som måler tidligere angivne enheder.

En nem installation af NetAtmo WiFi vejrstation via iPhone, Andorid og Tablet

Installationen af den trådløse WiFi vejrstation er utrolig nem, da enhederne er trådløse kan de blot stilles i vindueskarmen eller på kommoden. Du skal heller ikke bekymre dig om at den skal stå tæt ved en stikkontakt udendørs, da enheden kører på batteri.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.095,00 DKK1.095,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.249,00 DKK1.249,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Derved kan du på få minutter installere en trådløs vejrstation udenfor og indenfor, og få sekunder efter følge målingerne over din smartphone og webbrowser.

Se vejrmålinger i grafer, diagrammer og prognoser

Målingerne fra stationerne bliver sendt direkte til NetAtmos hjemmeside, hvor de kan følges via en webbrowser eller til din smartphone. Alle målingerne bliver samlet i grafer, diagrammer og enda i prognoser. Istedet for at tænde fjernsynet for at se vejrudsigten kan du blive din egen metrolog med smarte målinger og fremtidsudsigter over vejret.

Alle målingerne kan bruges til at analysere det indendørs miljø, hvor høj temperaturen er, lydniveauet samt hvor frisk luften er. Hvis CO2 niveauet bliver for højt, kan du hurtigt gøre noget ved det – ved at åbne vinduet og få noget frisk luft ind i huset. Ønsker du en ekstra måling i f.eks. soveværelset, kan der tilkøbes en ekstra indendørs station, som kan opkobles til vejrstationen – dog kan der max kobles op til 3 ekstra sensor stationer til det eksisterende.

Det får du med NetAtmo WiFi vejrstation

  • Trådløs målinger af temperatur, luftfugtighed, lufttryk, co2 indhold og lydniveau
  • Stationer i Aluminium
  • Måler °C og mbar / °F og inHg
  • Direkte besked om for højt CO2 niveau
  • ca. 100 meters rækkevidde mellem sensoren
  • Vejrprognose for de næste 7 dage.
  • Med i pakken: Indendørs- og udendørs sensor, usb-kabel, usb-netadapter, vægbeslag og 4xAAA batterier.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode