Multi oplader kabel med Brunton Power Knife 3i1 oplader

Multi oplader til iPhone og Android fra brunton power knife

 

Brunton er kendt for at gøre outdoor livet lettere, og har siden 1894 givet outdoor-entusiaster nye produkter som gøre udelivet lettere. Deres første produkt Pocket Transit, som var et lille kompakt kompas, som revolutionerede de daværende store og tunge kompas. Brunton har ændret sig med tiden, og tjener i dag rigtig mange penge på batterier og tilbehør til smartphones og GoPro Hero actionkameraer, som outdoor og adrenalin entusiaster dagligt brugere på deres ture.

PRIS FRA 180,00 DKK
 

Multi oplader kabel i  lommeknit størrele

Det stigende behov for ekstra batterier til at oplade sin smartphone, GoPro Hero4 eller lommelygte har gjort det svært for mange outdoor og action entusiaster at have et hav af kabler med i tasken, og Brunton har med Power Knife lavet en 3i1 sweitzerkniv med opladerkabel til Micro USB, Apple Lightning bolt og Appel 30-pin opladerstik.

Brunton Power Knife Multi Charger

Multi opladeren til smartphone og GoPro Hero4 har en dimension af (LxBxD) 11,4×7,6×1,5cm, og har en vægt af 247 gram. Dermed er Brunton Power Knife den effektive oplader at have med på vandretur eller ekstremsport, hvor din smartphone eller actionkamera efter brug skal genoplades. Du spare derfor at tage filtrede kabler med i rygsækken, når du kan have det hele i en multi oplader på størrelse med en sweitzerkniv.

Brunton Power Knife er på størrelse med en sweitzerkniv, og indeholder opladerstik til din Smartphone og GoPro Hero actionkamera, så du slipper for forskellige opladerkabler i tasken.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode