Jedi badekåbe – Hold varmen i en Starwars Jedi morgenkåbe

Jedi morgen- og badekåbe

Køb Starwars Jedi badekåbe her

Hold varmen som en Jedi efter et lækkert brugsebad eller ved morgenbordet. Star Wars Jedi badekåbe giver varmen, og er utrolig komfortabelt at gå rundt i til hverdags morgnerne. I Star Wars scor Jedi ridderne og Sith Lords fjendskab til hinanden, og var som nord- og sydpolerne på en magnet – de frastøder hinanden.

Men en ting har Jediridderne og Sith Lords til fælles – nemlig badekåben efter en tur i og under vandet.

Jedi morgen- og badekåbe

Den lækre Jedi badekåbe giver en afslappende start på hverdagen efter et morgenbad eller bare ved bordet med avisen og morgenbrødet i hånden. Badekåben kan dog også bruges til almindelig hverdagsbrug, hvor man går rundt i Jedi kåben efter en hård og lang hverdag.

Kåben kan også bruges i sommerferien på stranden, hvor kåben er perfekt til at dække for solen, når man går fra og til svømmepoolen. Jedi badekåben kan også bruges i den lokale svømmehal eller wellness ophold.

Spred kraften som en Jedi

Badekåben indeholder mange kræfter, og du kan læse om nogle af dem herunder.

  • Jedi badekåben er et officent Star Wars produkt
  • Er i 100% bomuldsvelour
  • Kan tåle maskinvask
  • One Size – Er stor og passer bedst til mænd mellem medium og XL.
  • Målene er : Længden er 144 cm og 68 cm omkring brystet. Ærmerne er 62 cm.

May the force be with you !

Prisen for Jedi badekåben på udsalg er 449,- kr.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode