Fitbit Flex personlige træner om armen – Fitbit Flex armbånd

En personlig træner om håndledet lyder ret simpelt, men Fitbit Flex er en utrolig avanceret armbånd, som registre alle dine bevægelser mens du sover, er vågen og når du dyrker sport. Fitbit Flex armbåndet holder styr på dine skridt, kalorie forbrænding og din søvn. Fitbit armbåndet er flexibelt i størrelsen, og kan tilpasses næsten alle håndled.

Fitbit Flex Armbånd

Gå direkte til tilbud >>

Alle dine bevægelser bliver gemt i armbåndet, hvor det over Bluetooth 4.0 kan hentes af din mobiltelefon eller computer. Når bevægelserne er modtaget kan de analyseret i en app eller computerprogram.

Fitbit Flex er behagelig at have på håndledet, og efter kort tid mærkes flex armbåndet slet ikke. Gummibelægnignen er blød, så huden ikke bliver irriterede, og skulle det regne er FitBit vandtæt, så det kan også bruges på en regnfuld løbetur.

Fitbit Flex indikere dit mål med fem LED dioder

Er du ikke i nærheden af en smartphone eller computer kan du hurtigt aflæse hvor tæt du er på dit dagsmål ved at aflæse de fem små LED dioder, som hver angiver 20%, og til sammen 100%. Når du har nået dit dagsmål vil Fitbit Flex give en behagelig lille vibration og LED dioderne blikke gentagne gange.

Sover du godt om natten?

Når du skal i seng eller vågner, prikker du gentagne gange på armbåndet, hvorefter den giver besked på at den ændre sin status fra søvn til vågen, så du senere kan analysere hvordan din søvn har været. Analysen kan f.eks. give dig et overblik over at din bedste søvn er når du går i seng klokken 8 og står op klokken 6, eller om du sover bedst efter du har dyrket motion.

Fitbit Flex er et sjovt produkt til at holde dig aktiv i hverdagen, og et godt alternativ til et lydlæst vækkeur. Vækkeuret indstilles via computeren, og vækker dig stille med en rolig vibration.

Find det billigste Fitbit Flex her.

Dette indlæg er i samarbejde med CoolStuff og indeholder affiliate links.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode