eSaver iConnect – Tænd/Sluk stikkontakten over WiFi eSaver iConnect

iConnect eSaver trådløs tænd sluk stikkontakt

Køb eSaver iConnect her

En intelligent styring af boligen fra lk ihc, knx, Smart House og hvad de nu ellers hedder koster ufattelig mange penge i både investing og montage af en elektriker. Løsningerne gør at boligen kan styres intelligent ved at tænde og slukke for stikkontakterne over sin iOS og Android enhed.

eSaver fra iConnect gør det let at tænde og slukke for stikkontakten ved hjælp af sin iphone eller Android enhed. eSaver iConnect eludtag sættes i stikkontakten, og wupti du kan styre tænd og sluk af din gulvlampe i stuen.

Let og enkelt trådløs tænd & sluk – eSaver iConnect

Det har aldrig været enklere at tænde og slukke for stikkontakterne via sin smartphone eller tablet. Den trådløse styring tilsluttet med en hovedenhed til din trådløse router og til 230V stikkontakt – ved at hente eSaver Cloud er du klar til at gå igang med at gøre huset intelligent.

Når hovedenheden er tilsluttet og oppe at kører, kan du nu styre dine opkoblede eludtag fra iConenct – så det eneste du skal er at finde de stikkontakter og lamper du ønsker at styrer.

eSaver spare penge på din elregning

Selve navnet eSaver kommer sig af at der er rigtig mange penge at spare på elregningen ved at være bevist om at tænde og slukke for sit forbrug. Der er jo ingen grund til at fjernsynet, dvd maskinen og tv-boksen, står tændt når du alligevel ligger og sover. Ved at slutte for disse forbrugere kan du spare rigtig mange penge på elregningen – faktisk kan du beregne din besparelse ved at gøre følgende.

  • Noter samlede watt effekten på dine apparater.
  • Noter hvor mange timer og dage de står tændt.

Ved at du kender de ovenstående ting, kan du beregne hvor mange penge du spare på at slukke for elektronikken over din iPhone.

Beregn forbrug og besparelse på elregningen

I formlen ovenfor tager du den samlede watt effekt og ganger med tiden det står tændt, dette kan være 24 timer. Dernæst ganger du op i hvor mange dage apparaterne står tændt i og dividere med 1000 for at få det i kilowatt (da vi i danmark betaler en kWh pris). Dette giver en samlede antal kilowatt, som du spare ved at slukke for stikkontakten. Dette kan du gange med den pris du giver pr. kWh ved dit energiselskab. I Danmark ligger det omkring 2,- kr. pr. kWh incl. skatter og afgifter.

Flere trådløse iConnect eSavers til iPhone og Android

Til iConnect findes flere forskellige eSavers enheder, som kan styres via iPhone og Android enheder. Du kan i den hentet app f.eks. installere og følge en vindsensor, regnsensor, jordsensor, eludtag eller energimåler.

De forskellige enheder kan hjælpe dig med at styre din bolig mere intelligent. Du kan f.eks. bruge energimåleren til at måle forbruget på dit fjernsyn, playstation eller computer, og vejrstationen til at måle hvor meget regn der er faldet udenfor. Jordsensoren kan fortælle hvornår dine planter skal vandet, så de ikke dør af vandmangel.

En eSaver startpakke fra iConnect koster på udsalg 1.500,- kr. og indeholder en trådløs hovedstation samt 4 stk. eludtag (uden energimåler).

eSaver iConnect er udgået, og du bør derfor tage et kig på WiFi stikkontakten fra Belkin

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode