Doodler 3D tegnepen – Tegn 3D med 3Doodler i hånden

Udviklingen indenfor 3D går rigtig hurtigt, og få mennesker har dyrt investeret i en 3D printer, hvor de kan fremstille alt mellem himmel og jord. Doodler 3D er en tegnepen til en fornuftig pris, hvor personen med 3Doodler i hånden kan tegne alt i 3D plastik.

3Doodler 3D Tegnepen

Mere info om 3Doodler 3D pen her

 Med i købet til 3Doodler medfølger en række skabeloner, som giver kreative muligheder for at tegne eiffeltårnet, en cykel og meget mere end det. Doodler er det perfekte stykke værktøj til at skabe illustrationer, og for børn til at tænke kreativt.

3Doodler kan bruges til både arbejde og fritid, hvor de normale flade tegninger løftes op fra papiret og videre ud i en 3D tegning. Til 3Doodler findes to typer plast i forskellige varianter;

ABS er en olie indholdig plast, som er utrolig stærk og stivner hurtigt, og egner sig derfor perfekt til 3D tegninger i luften.

PLA er en biologisk nedbrydelig plast, som tager længere tid at stivne.

I pakken medfølger 50 plastikstave i flere forskellige farver, så din 3Doodler kan tegne forskellige 3D tegninger. 3D tegnepennen tilsluttes stilkkontakten, så plastikken kan blive opvarmet og trykket ud af doodler. Tegnepennen købes hos CoolStuff.dk – gå direkte til produktet ved at klikke på billedet. I grunden fungere Doodler  ligesom vi kender der fra en almindelig limpistol bare mere avanceret.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode